Verbluft triomf van de jeugd van Club Handbol Xàbia op het circuit van Maristas (26-27)

November 12 van 2018 - 12: 29

Het heren jeugdteam Club Handbol Xàbia, kreeg een gekwelde maar verdiende overwinning op het circuit van de Alicante Maristen, waar 26 27 versloeg met een van de klassiekers van Alicante handbal. De Maristen Alicante is een groep met een lange Balonmanistische traditie, niet alleen op regionaal niveau, maar ook op nationaal niveau. We mogen niet vergeten dat ze vandaag lid is van de Honor Division, de Ademar, een team dat is ontstaan ​​uit alumni van de Maristenschool van León.

Na twee weken zonder een officiële game te spelen, werd het in de Xabieros-spelers opgevallen dat ze hun favoriete sport wilden uitoefenen. Het begon met een ordelijke aanval die eindigde in de extremen en bijna elke gelegenheid succesvol was. Tijdens de eerste helft stonden ze altijd vooraan op het scorebord met een spectaculaire Aimán en speelden ze de gozer in het doel.

Lokale reactie met einde van het infarct

Ondanks de rust met een voorsprong van 4 doelen voor xabieros, het team ging de Marist helemaal klaar voor het duel om de kleedkamer te winnen. Ze versterkt hun verdediging en maakte gebruik van meerdere omzet bezoekers om op voorsprong te gevaarlijk te verkorten, het plaatsen van een enkel doel, toen hij in de tweede periode .Een dood door de technicus Club Handbol Xàbia tijd verstreek op slechts vijf minuten was van cruciaal belang om de controle te herwinnen partij.

Dankzij niet alleen te duwen en aanmoediging van familie en vrienden die het team begeleid, maar de spelers en fans Garbí Dénia, die later speelde, wist het team de markering in evenwicht te brengen om het spel met 26-27 eindigen aan zijn voordeel.

Een triomf die hen in staat stelt ongeslagen te blijven in hun comxicotetie en als eerste in het klassement.