Agonizing triomf voor CB senioren. Joventut Xàbia na een epische comeback

Februari 26 van 2015 - 14: 06

De mannelijke senioren van de CI. Joventut Xàbia voegde een pijnlijke overwinning toe tegen de CB. Iris Contestano, die 66 versloeg met 65, na een epische comeback. In de clash die werd gespeeld in de Het paviljoen van Miguel Buigues, de lokale bevolking was tegen de touwen, want in de afwezigheid van 7 minuten tot het einde hadden ze een nadeel van 17 punten.

CB. Joventut Xàbia senior masc

De wedstrijd begon met een verlangen om te behagen door het lokale team, maar met weinig succes tegenover de basket door de twee teams, 5-2 in de 5-minuut. Het team van Xábia voldeed aan de verdedigende rebound, maar de fouten begonnen tegenover de andere ring. De eerste 10-minuten werden afgesloten met een minimaal voordeel van 2-punten ten gunste van het 12-10 lokale team.

Het tweede kwartaal begon met een gedeeltelijke 0-6 in het voordeel van het bezoekende team in de 2 eerste minuten, maar de lokale bevolking, ondanks dat ze het gezicht van de rivaliserende ring werd ontzegd, liet de tegenstander niet ontsnappen op het scorebord. Voor de rest was het gearriveerd met een scorer van, 26-29.

De derde periode begon koud van de kant van het lokale team en de CI. Iris Contestano maakte van deze gelegenheid gebruik om een ​​deel van 3-13 te onderschrijven dat de game brak. In de groen-zwarte bank werden allerlei combinaties gemaakt met de spelers om een ​​kwintet op het spoor te hebben dat in staat is de huid ter verdediging achter te laten en tegelijkertijd recht tegenover de rivaliserende ring staat. Terwijl het bezoekende team op zichzelf bleef, de tegengestelde ring aanvallen en profiteren van de verwarring van het lokale team. Hij eindigde de vierde met een bezoekersvoordeel van twaalf punten, 37 naar 49.

In het laatste kwartaal stuurde de lokale coach zijn spelers een zone verdediging, agressief, dat zijn spelers wisten hoe ze moesten presteren. Ze zetten veel enthousiasme, houding, lijden en iets anders, en met een deel van 13-0 in 4 minuten zet de 54-score op 61 af met 3-minuten tot het einde.

In de laatste 7-minuten gaf het team van Xábia een les over hoe te verdedigen en keerde terug om het bezoekende team een ​​gedeeltelijke 12 aan 4 te onderschrijven om het laatste fluitsignaal te krijgen met een gunstige score van 66-65.

De volgende bijeenkomst, van de jongens van David Bosch, zal in het Valenciaanse Alzira zijn, waar ze zondag op de 11.30 speelden.