Victòries per als júniors del CB Joventut Xàbia en l'inici de la Lliga Valenciana

18 de setembre de 2015 - 09: 08

Els dos equips júnior del Club Bàsquet Joventut Xàbia han iniciat amb molt bon peu el seu camí a la Lliga Valenciana, el torneig de pretemporada que es disputa aquests dies.

L'equip masculí es va imposar a la visita a Ondara amb un tempteig molt alt, demostrant que seguix molt afinat. Per part seua l'equip femení va començar amb victòria en la seua visita a Dénia, partit que va quedar sentenciat després d'un primer quart espectacular per part de les jugadores de Xàbia.

les de Óscar Majordom van aconseguir sentenciar el partit en els primers deu minuts en un partit aclaparador en què van aprofitar per provar nous conceptes de joc i per repartir minuts entre les seues vuit jugadores disponibles.

Destaca la tornada a l'equip d'Andrea Valero, que després de disputar 2 temporades en categoria autonòmica, va tornar a casa disposada a fer un salt de qualitat a l'equip, i ja des del primer dia està disposada a aconseguir-ho amb els 32 punts que va anotar amb una gran sèrie al tir. El partit va finalitzar amb un 32-52 al marcador.

Equip Junior Femení CB Joventut Xàbia

Per la seua banda, el Junior Masculí va tornar a la senda del triomf amb un altre gran partit contra un complicat rival al feu Ondarense, que va finalitzar amb un contundent 65-78.

Va ser un partit de molt bones sensacions en què es va aconseguir una valuosíssima victòria en un partit més complicat del que reflecteix el marcador en el desplaçament a una pista complicada, amb una gran direcció d'equip al matx de Raúl Molina que estableix unes bases molt determinants en el joc de lequip Xabiero.