Victòries per als equips sèniors del CB Joventut Xàbia

29 d'octubre de 2015 - 10: 45

Bon cap de setmana per als equips federats del CB Joventut Xàbia, Que van aconseguir vèncer amb els seus tres equips sèniors. L'única derrota la va recollir l'equip júnior femení davant un potent rival.

CB Joventut Xàbia sènior femení

La vesprada començava amb la derrota del Júnior femení davant el gran equip del CB Terralfás per 59 a 75. L'equip visitant que en un primer quart espectacular va desarborar a les locals defensivament. Després, les xabiencs van anar a remolc i no van poder fer per donar-li la volta al marcador.

A continuació el torn va ser per a l'equip Sènior Autonòmic, que en un espectacular partit va derrotar, amb només 7 jugadors a l'equip de Muro d'Alcoi, campió de la lliga Prefente la temporada passada, per 71 a 64. Bon partit el disputat pels nois de Manolo Valls en el seu tercer partit de lliga en aquesta temporada.

Un xoc que va estar molt anivellat en els tres primers quarts i que es va decidir en l'últim. Els javieneses inferiors físicament, el van fer fora arpa i casta en defensa. Gràcies a l'encert en el tir per part de Jacobo Usagre, van fer que l'equip aconseguís un avantatge màxim de deu punts. Una renda que els va valer per aconseguir una merescuda victòria.

L'equip sènior femení que dirigeix ​​Pati Suñer es va imposar al CB Verger per 51 a 46. El xoc va començar mál per a les locals que poc a poc van anar millorant en el seu joc. Van saber trencar la defensa del seu rival amb bones transicions i estó els va permetre marxar al descans amb avantatge.

En les dues cambres següents, les locals van tornar a errors no forçats i això ho van aprofitar les visitants per anar reduint les diferències. Al final triomf de cinc punts d'un equip al qual li queda molt marge de millora.

Mentre que l'equip sènior zonal es va imposar al CB Vistahermosa per 44 a 39, arrodonint una gran vesprada de bàsquet al pavelló Miquel Buigues.