Victòries per als equips masculins del CB. Joventut Xàbia

16 d'octubre de 2014 - 18: 59

Bon inici de temporada per als equips masculins sènior i juvenil del CB. Joventut Xàbia ja que van vèncer en les trobades que es van disputar al pavelló Miquel Buigues.

Plantilla del CB. Joventut Xàbia Sènior Masculí

El CB. Joventut Xàbia Sènior es va imposar al CB. Mecanitzats Algemesí per 51 A 47. En un partit igualat i típic d'inici de temporada, on és evidenciar nervis i errors per ambdós costats. D'inici va haver intercanvis de cistelles, on els locals gràcies a l'encert exterior van aconseguir anar-se'n al final del quart amb un avantatge de sis punts, (14-8).

En el segon quart l'anotació de dos triples va augmentar la diferència a 11 punts. Els visitants lluny de lliurar-van serrar les dents i amb un parcial de 0 a 12 van aconseguir posar-se per davant. La igualtat en els minuts finals del quart, va provocar que s'arribés al descans amb empat a 24.

L'inici del tercer quart va ser un calc del segon quart, i un parcial de 7-0 en els primers 4 minuts, va fer que els xabiencs que entrena David Bosch agafessin un cert avantatge. Un cop més els errors locals van donar vida al seu rival que va tornar a reaccionar i va aconseguir acabar el quart amb quatre punts d'avantatge, 34 a 38.

Es va entrar en l'últim tram del xoc amb tot per decidir. A la banqueta xabienc les ordres van ser clares, la defensa havia de pujar d'intensitat. Es va entrar en els minuts decisius de la trobada amb la màxima igualtat. L'encert en els tirs lliures li va permetre al CB. Joventut Xàbia guanyar el partit per 51 a 47.

El CB. Joventut Xàbia juvenil també va guanyar el seu primer partit de lliga davant el CB. Col·legi Alemany per 77 a 24. Poca història va van tindre aquesta trobada donada l'enorme diferència de qualitat d'un i altre equip. Els nois xabiencs que dirigeix ​​J. Guillermo Pedrós a més de guanyar van donar tot un recital de bon joc.