Victòria treballada i merescuda del Júnior de l'J. Xàbia davant el Pego (64-78)

06 de març de 2013 - 00: 00

Dur i complicat partit el que van disputar els nois de Óscar Majordom el a Pego, conjunt que es feina de manera molt dura per aconseguir aturar la ratxa victoriosa dels del Joventut, la qual cosa no van poder fer gràcies a la gran tasca d'equip dels de Xàbia que va guanyar per 64 a 78.

Ja abans de començar el partit les dificultats per als visitants van ser evidents, ja que a la baixa de tres jugadors, s'unia el mal estat físic en què es trobava Nico i la lesió que patia Álvaro en el primer quart del partit. A més hi va haver de sumar el que s'esperava del senyor col·legiat que dirigia el partit.

El partit va començar de forma molt igualada, ja que els de Xàbia no van aconseguir imposar la seua defensa a tota la pista, la qual cosa va atorgar cistelles fàcils al conjunt de Pego. Tot i això el sensacional encert inicial de Sergio Campillo amb 3 triples consecutius, va permetre als del Joventut aconseguir una diferència de 10 punts al minut 7, la qual es va reduir fins als 6 punts a final del primer quart (15-21) .

La sensació de domini per part dels visitants va ser enganyosa, ja que no van desplegar el seu millor joc, i això es va veure ratificat a l'inici del segon quart. Després de cinc minuts sense anotar un sol punt els nois de Xàbia, el Pego va aconseguir donar la volta al marcador després d'un parcial de 17-0, passant el resultat a ser de 28-21.
Van ser, sens dubte els pitjors 5 minuts en molt de temps dels jugadors d'Óscar, que no van defensar res, no trobat solucions a l'atac i sobretot no van jugar com el bloc que estan acostumats a ser. El resultat al descans va ser 40-36 favorable al Pego.

Després del pas pels vestidors, els de Xàbia amb un parcial de 0-7 en 2 minuts van aconseguir recuperar el comandament al marcador. Des d'aquest moment fins al final del quart, la igualtat es va apoderar de la trobada, i després d'un parcial de 15-20 per als de Xàbia en aquest quart, el resultat es va estrènyer a falta de l'últim període (55-56).

Per a la disputa d'aquests últims minuts, els joves de Xàbia van treure el millor de si mateixos, van fer un pas endavant en tasques defensives, van aconseguir obvan tindre una renda de 10 punts que van saber administrar fins al final del partit, aconseguint augmentar-la fins als 14 punts de la diferència final, deixant el marcador en 64-78.
Junior Joventut Xabia febrer
Per part del Joventut van jugar i van anotar: Lucas (11), Álvaro, Nico (2), Juanma, Hicham (18), Campillo (30), Álex (7), Krish (3) i Sergio Nau (7)