Victòria sense pal·liatius per al cadet 'A' de l'Club Handbol Xàbia davant Vila Blanca Altea (31-27)

08 de novembre de 2017 - 01: 00

Els cadets de l'equip 'A' de l' Club Handbol Xàbia van resoldre molt bé el seu partit davant el Vila Blanca Altea al qual van vèncer per 31 a 27. Un resultat curt donada la diferència que existeix quant a la qualitat d'un i altre equip, però que serveix perquè els xabieros es mantinguen com a líders del grup.

El partit va començar amb cert retard a l'estar disputant-se en el pavelló Miquel Buigues un partit de voleibol, cosa que no va del tot bé al col·legiat del partit d'handbol, que ho va reflectir en l'acta.

Els xabieros, amb un equip curt d'efectius, van jugar una bona primera meitat movent la pilota amb fluïdesa en atac i barrejant molt bé el joc de primera línia amb el de segona.

Durant la primera meitat van controlar amb una bona defensa dels atacs visitants permetent que els llançaments a porteria no fossin clars. Al descans es va arribar amb avantatge del Club Handbol Xàbia per 15 a 11.

Control de ritme de partit

En el segon període, les coses no van canviar gaire, els locals van seguir amb bones accions tant en defensa com en atac. Mentre que l'equip alteà va intentar retallar les diferències sense aconseguir-ho.

D'acord van anar passant els minuts, el control del ritme del partit va ser manejat pels xabieros que tot i el nefast arbitratge van saber controlar-se i no caure en la provocació d'anar-se'n del partit. Es van manvan tindre aliens a decisions arbitrals incomprensibles en diverses accions. També els alteans es van centrar en jugar i es van oblidar d'un col·legiat que no va van tindre el seu millor dia.

Al final del partit es va arribar amb el marcador de 31 a 27 per al Club Handbol Xàbia que d'aquesta manera, i després d'haver-se jugat la jornada cinquena, es manté com a líder del grup.