Victòria per a les cadets de Club Handbol Xàbia a Elx (23-26)

05 de març de 2018 - 07: 39

El Club Handbol Xàbia va començar guanyant la segona fase al pavelló del Carrús d'Elx, a l'CBM Elx (23-26). Era molt important per als dos equips guanyar aquest primer partit per afrontar amb més tranquil·litat els següents partits, en els quals es decidiran per detalls i en els quals s'haurà de lluitar per tirar-los endavant.

La importància del xoc es va reflectir en els nervis amb els que van començar les noies dirigides per Pep Ferro, Arribant a perdre per quatre gols. Aquest mal arrencada obliga el tècnic xabiero a haver de sol·licitar el temps mort abans del que s'esperava. Després d'aquest minut, que va servir per aclarir les idees i trencar el ritme local, les visitants van recuperar la seua confiança. Amb una bona circulació de pilota, les xabieras van prendre les regnes del joc i del marcador arribant al descans amb un 9-12.

El xoc es va decidir al final

Les il·licitanes van eixir molt forts el segon temps, aconseguint situar-se a un gol. Però el Xàbia va aconseguir solucionar les diferents opcions defensives i d'atac que es van plantejar per part de l'entrenadora local, tot i que no va ser fins falta de cinc minuts quan es va veure que els dos primers punts no s'escaparien. Al final del temps reglamentari es va arribar amb un marcador de 23 a 26.

En resum, partit molt ben jugat per part de tot l'equip del Club Handbol Xàbia, amb l'especial aportació de Maria Cardona amb 10 gols, i els 5 de Duna Navarro. Les xabieras no es van deixar influenciar per la gran pressió que l'afició local va fer des de la grada.

Dissabte que ve, a les 18: 30 hores es disputarà al pavelló Miquel Buigues el segon partit contra el Llevant Marni de València. Si s'aconseguixen guanyar tots els partits de casa, es té moltes possibilitats d'arribar a l'objectiu d'aquest any; per la qual cosa esperem el suport del públic local.