Diversos atletes del Club Atletisme Llebeig van pujar al pòdium a Teulada

30 2015 abril - 00: 00

A la XIII Cursa de Teulada diversos atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia van aconseguir pujar al pòdium, demostrant una vegada més, la qualitat que tenen i sobretot el gran moment de forma que estan travessant. Una cursa que va comptar amb la participació de 1.300 atletes en la prova reina als quals cal sumar una bona xifra de gent menuda que va participar en les carreres de la categories inferiors.

Mª Isabel Ferrer guanyadora a Teulada

La reina del Circuit a Peu Marina Alta després d'haver disputat cinc carreres, és la xabienc, Mª Isabel Ferrer que guanyo amb autoritat la classificació absoluta femenina amb una marca de 38: 41. També va destacar una altra xabienc, Cristina Roselló que va ser tercera en sènior.

En homes el vencedor va ser l'atleta Juan Antonio Fernández amb una marca de 33: 53. El xabienc, José Manuel García va entrar segon amb un temps de 33: 57. El tercer classificat va ser Moha Younes, atleta del CA Llebeig.

En juvenils els millors van ser Carmen Bolufer i Nizar Lakhifi tots dos del club xabienc. Gina Virueña va ser tercera en la categoria Veteranes B.

En les categories inferiors els atletes de l'Escola del CA Llebeig que van pujar al pòdium com a guanyadors van ser; Aina Olivares a Barrufets i Jesús Benavent en Benjamí. Com a segon classificat va pujar, Carlos González. Al tercer esglaó van pujar, Carme Espinós en Aleví, David Padilla en Benjamí i Vanessa Llobell en cadet.