Una caiguda d'Alicia Margalejo la va fer abandonar a l'Open d'Espanya XCO Cofidis

02 de juliol de 2014 - 00: 00

Els ciclistes del Portal de la Marina-Xàbia's Bike, Adelino Moll, Saoro Moll y Alicia Margalejo van disputar la prova puntuable per a l'Open d'Espanya XCO Cofidis a la localitat madrilenya de Becerril de la Serra.

Va ser en la modalitat contra el crono destacant el gran paper d'Alicia Margalejo que va aconseguir el vuitè lloc. Els nois també van estar a l'altura, Adelino va finalitzar en el lloc 19 PRO, 14º Elite, i Saoro després de patir una lleu caiguda va ser 26º PRO I 18º Elite.

Alícia Margalejo va brillar a la contrarellotge

A la prova en ruta les primeres a eixir van ser les fèmines, amb una Alícia Margalejo molt motivada i amb ganes de lluitar per un lloc a l'exclusiu Top Ten. Va eixir amb moltes ganes però un xicotet error en la primera volta li va provocar una dura caiguda i va haver de ser atesa. Amb un poc de mareig va decidir no continuar, especialment en un recorregut tan tècnic i tenint en ment el Campionat Autonòmic de diumenge. Així que va fer el cor fort i va abandonar.

Després van eixir els ciclistes de categoria Elit, amb germans Moll molt ben col·locats en la graella de eixida. Però tot es va enfonsar als cent metres de la eixida, David Valero, un dels candidats a la victòria es va enganxar amb un altre corredor, obligant als dos germans a posar peu a terra.

Després va tocar posar-se les piles i remuntar però poc després van trobar un ciclista caigut inconscient. Adelino va parar i va ajudar al seu company demostrant una vegada més que primer és la companyonia i després la competició.

Un cop atès, Adelino Moll continu la seua carrera amb bones cames però amb molta por a les baixades i probablement això va ser el que el va portar a terra a ell també. Malgrat el cop a l'espatlla es va sobreposar i va acabar en lloc 18º PRO i 13º Elit.

Saoro Moll va estar diverses voltes junt al seu germà però les rampes a l'última volta li van fer perdre algunes posicions, acabant així en el lloc 21 PRO i 15º Elit.