Un Xàbia amb molta joventut a les seues files va caure davant el Canalense (1-0)

20 de maig de 2013 - 00: 00

FC Canalense: Lluís, Javi, José Enrique, Víctor, Aitor (Lloret 65 '), Cesar (Pablo Feo 76'), Nando, Izan, Ribes (Nestor 65 '), Ismael (Nadal 60') i Toni Barberà.

CD Xàbia: Carles, Dino, Sito, Marc, Aldo, Cardona, Pau (Pintxo 76 '), Orenes, Ximo (Just 83'), Jorge (Isaac 70 ') i Ruben (Pablo Serrat 63').

Gols: 1-0 Nando Mto.48.

Àrbitre: Rodríguez Triviño no amonesto a cap dels dos equips.

Incidències: Destacar abans del partit que els jugadors de tots dos equips van fer amb un passadís d'honor als jugadors del Benjamí A de l'Sporteng Canals que s'ha proclamat campió de lliga i s'ha guardat un minut de silenci per la mort d'un familiar d'un jugador de Canalense.

En el primer temps no va haver-hi un clar dominador, però les ocasions més clares les va van tindre el Canalense, que va ser el primer a disparar a porteria per part d'Izan. Més tard Ribes va regatejar diverses vegades als defenses tocant la pilota el central Marc per aclarir. El Xàbia va van tindre la seua, però sense gaire perill per part de Rubén. Abans del descans el local Ismael va enviar un xut al pal i els visitants van van tindre una ocasió de Carles després d'una centrada de Dino, acabant així una primera part amb poques ocasions.

El segon temps va ser idèntic que el primer, però en el minut 48 el Canalense va marcar l'únic gol del partit en una contra per la banda esquerra en què Toni Barberà va centrar perquè Nando batés Carles.

El Xàbia va buscar l'empat amb ocasions de Jordi i Ximo, mentre el Canalense buscava el segon on Izan ho va intentar però el seu xut va anar desviant per dalt i Izan va intentar sorprendre al porter visitant amb un xut llunyà. Abans del final, el Xàbia va van tindre un parell d'ocasions, però el resultat no va moure