Un gran cap de setmana per al Portal de la Marina-Xabia 's Bike

17 de juny de 2014 - 16: 19

l'Equip Portal de la Marina-Xabia 's Bike va estar aquest cap de setmana present en tres competicions, Challengue Alacant d'Escoles a Ibi, Open d'Espanya XCO Cofidis en Agular de Campoo (Palència) ia la Copa d'Espanya Màsters Sèniors de ruta a Tavernes de la Valldigna.

En totes les competicions els ciclistes de l'equip van van tindre resultats molt positius gràcies a les seues bones actuacions. David Ivars va quedar tercer en Escoles, A més a Moll es va emportar el desè lloc Elite Pro, Tomàs Miralles va aconseguir el vuitè lloc a la crono mentre que Moisès Espinós va aconseguir el setè lloc Màster 30.

Equip Portal de la Marina-Xabia 's Bike

La jornada de dissabte en què van participar Ade Moll, Sao Moll i Tomàs Miralles a Aguilar de Campoo era puntuable per a l'Open d'Espanya XCO Cofidis. Consistia en proves a contrarellotge curtes però molt dures amb una gran pujada i una baixada molt tècnica. Debutant en una prova d'Open d'Espanya, Miralles no va voler arriscar pensant en la cursa de diumenge però tot i així va quedar en la vuitena posició i va aconseguir el seu primer Top Ten Nacional.

La prova de diumenge es va disputar en un circuit molt tècnic. El gran vencedor va ser Carlos Coloma tot i que els corredors del Portal de la Marina-Xabia 's Bike van tornar a casa amb molt bones sensacions i satisfets dels seus resultats. Tomàs Miralles va finalitzar en 12ª posició, els germans Moll es van col·locar prop de l'Top Ten, Ade va realitzar la seua millor carrera de l'any dins de l'Open d'Espanya finalitzant 12ºElite Pro i Sao finalitzar en 14ª posició Elite Pro.

Emilio Andrés durant la prova

Moisès Espinós, Dani Cep, Àlex Seguí, Xavi Sellés, Juanjo Femenía i Emilio Andrés van participar en la prova de ruta valedora per a la Copa d'Espanya Sènior / Màster en Tavernes de la Valldigna. L'etapa comptava amb 105 quilòmetres amb dues voltes al circuit que comptava amb dos ports de tercera categoria.

Moisès va entrar en una 11ª meritòria posició de la general i setè Màster 30. Dani va acabar el 53 de la General i el 22º Màster 30 mentre que Álex va finalitzar el 59 de la General i el 25ª de la Màster 30. Els sèniors Juanjo Femenia i Emilio Andrés van finalitzar el 68 de la General i el sisè Sènior i el 70 de la General i el setè Sènior respectivament. El Portal de la Marina-Xabia 's Bike va finalitzar setè en la general per equips.

L'equip organitza aquest cap de setmana la prova de diumenge a la Vall de Laguar, valedora per a l'Open BTT de la Comunitat Valenciana.