Un gol d'Esther Margalejo li va valer al CD. Xàbia per guanyar el C. Benidorm (0-1)

25 de febrer de 2015 - 00: 00

Les noies del CD.Jávea van sumar el seu setè triomf a la Lliga en vèncer per 1 a 0 al Ciutat de Benidorm, en un xoc que es va disputar al camp municipal de futbol de Xàbia.

CD. Xàbia Femení

Les rojiblancas van jugar un bon partit davant el penúltim classificat però tot i ser les dominadores del joc no van trobar el camí fàcil del gol. Les visitants van muntar un bon entramat defensiu que va costar de trencar a les locals.

La major possessió de la pilota va permetre a les noies que dirigeix Juan Boluda a arribar moltes vegades a l'àrea del seu rival, però no va ser fins al minut 36 quan van aconseguir marcar per mediació d'Esther Margalejo ..

Amb avantatge en el marcador per a les locals es va arribar al descans amb la sensació que a la segona meitat arribarien més gols ..

A la represa, les xabiencs van seguir movent l'esfèrica amb molt criteri i el seu rival no va trobar la manera de reaccionar. La manca d'encert en les locals va ser la causa perquè el marcador no s'ampliés més. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el 1 a 0.

Amb aquests tres punts, el CD. Xàbia després d'haver disputat la jornada 18ª ocupa la cinquena plaça amb 25 punts i té a tir de pedra la quarta plaça que ara ocupa el Llevant UD, ja que està a un sol punt.

A la propera jornada les noies de Boluda rendiran visita al camp de l'Athletic la Vall un equip que ha sumat cinc victòries i que camina situat en la desena plaça de la classificació.