Un gol de Dani García li dóna un punt al CD Xàbia en la seua visita a Dénia

17 de gener de 2016 - 20: 53

Important punt el que ha sumat el CD Xàbia en la seua visita al camp Diego Mena de Dénia. El xoc va acabar amb empat a un i després dels vist sobre el rectangle de joc és un resultat molt just.

Equip inicial del CD Xàbia davant el CD Dénia

El derbi de la Marina Alta va començar amb domini del conjunt local que va prendre les regnes del joc. Els moviments dels homes de banda van donar profunditat al CD Dénia. Els matalassers van van tindre problemes per poder eixir al contraatac i això va provocar que els locals poc a poc tinguessin més possessió de la pilota.

Al minut 19 un aldarull sense aparent perill a l'àrea xabiera va acabar amb un xut col·locat de Paco que va sorprendre Juanvi. El porter visitant no va poder fer per aturar la pilota que va acabar al fons de la xarxa. Els deniers amb el marcador a favor, van tancar al CD Xàbia en la seua pròpia àrea.

Tot i el major domini local la bona feina de la defensa xabiera va evitar que els locals tinguessin ocasions de gol. Es va arribar al descans amb el 1 a 0 en el marcador però amb el partit molt obert.

A la represa, el míster local, Juan Carlos Signes deixar a Josep a la caseta entrant Alberto al seu lloc. Els deniers van reforçar la seua línia medul·lar però de poc li va servir. Els visitants bé comandats pel treball de Javi i Pau es van fer amb el domini al centre del camp. el conjunt groguet va perdre la possessió de pilota.

Al minut 54, Faye va enviar una pilota en profunditat a Dani García que amb un xut creuat va sorprendre el porter local, Maxi anotant el gol de l'empat a un. A partir d'aquest moment, l'equip visitant va saber llegir molt bé el partit. Va muntar un bon sistema defensiu i va buscar les pilotes llargues a Faye que va dur el va perillar a l'àrea defensada per Maxi.

A l'equip local li va faltar futbol per trencar el bon treball defensiu del seu rival. No hi va haver grans ocasions de gol i el partit va acabar amb l'empat a un al marcador.

Tots dos tècnics van donar per just el marcador final i Franco Borràs va comentar que havia estat el seu últim partit assegut a la banqueta del CD Xàbia. S'anuncia l'arribada d'un nou tècnic per a la propera setmana. Un dels candidats a la banqueta, Diego Miñana va estar presenciat el partit.

Dani García i Javi celebrant el gol

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Maxi, Gayà, Nico, Ribes, Gervasi, Panucci, Paco, Josep (Alberto 46 '), Ferran (Céspedes 74'), Renzo (Pintxo 60 ') i Borja.

CD Xàbia: Juanvi, Ens, Aldo, Iborra, Hassam, Pau, Toni (Rubén Ortolà 62 '), Javi, Faye, (Marc 90'), Dani García (Pablo 84 ') i Dino (Carrió 72').

gols: 1-0 Paco Mto. 19 1-1 Dani García Mto. 54.

àrbitre: López Herrero, amonestat els visitants; Iborra, Javi, Carrió, Dino i Pau.