Triomfs per als equips alevins del CB Joventut Xàbia

03 de març de 2016 - 00: 00

Bona jornada per als equips de l'escola del CB. Joventut Xàbia que van disputar partits el cap de setmana, en què es van aconseguir tres victòries en quatre partits.

En una jornada de descans per als dos conjunts infantils, els alevins van prendre el relleu victoriós. L'aleví mixt es va portar de la pista del CB Ifach Calp un triomf en guanyar per 40 a 65. L'equip que entrena Miriam Monfort va demostrar des del principi el seu gran nivell de joc.

Equip aleví del CB Joventut Xàbia

Per la seua banda, l'equip aleví comarcal va aconseguir posar fi a la seua ratxa de quatre derrotes consecutives imposant-se en la pista d'Ràfol per 26 a 39. Treballada victòria l'aconseguida pels xicotets jugadors entrenats per Óscar Majordom a la pista del cuer.

L'altre equip victoriós del cap de setmana va ser el benjamí qual es va imposar sense problemes en la seua visita al CB Pego "A", per 13 a 34. Els nois que dirigeix Toni Díaz van aconseguir la seua dotzena victòria. L'equip va tornar a desplegar un joc alegre i vistós, al que unit a una forta defensa, va propiciar una nova victòria de mèrit.

Pitjor sort van van tindre els jugadors del Cadet masculí que van caure derrotats com a locals davant el bon equip del CB Benidorm, (42-58). El partit va estar controlat pels visitants davant un rival que sempre va anar a remolc. El va intentar de reacció dels xabieros en l'últim quart no va impedir la derrota.