Triomfs per als equips cadets del Club Handbol Xàbia

18 de desembre de 2017 - 11: 35

Els equips cadet del Club Handbol Xàbia se'n van de vacances amb els deures perfectament fets, ja que en els seus partits de comiat de l'any 2017, van sumar victòries molt clares.

En cadet masculí, l'equip que dirigeix Pep Ferro es va imposar amb claredat a l'Hanbol Dénia per 52 a 29. Una diferència lògica tenint en compte que es van enfrontar el primer classificat, l'equip de Xàbia, enfront de l'últim el de Dénia.

Va ser un partit entretingut de veure per als espectadors, però dels que no agrada als tècnics, tot just hi va haver defenses i va ser un estira i arronsa amb intercanvis de gols. En aquesta forma de joc, el Club Handbol Xàbia va demostrar la seua enorme claredat. Els deniers només van poder aguantar els primers cinc minuts de partit quan el marcador va assenyalar un empat a cinc gols.

A partir d'aquest moment, un canvi defensiu dels xabieros, amb molta més intensitat i pressió, va provocar moltes pèrdues de pilota en els deniers. Les ràpides transicions defensa-atac va desarborar el sistema defensiu dels visitants. Al descans es va arribar amb el partit totalment decidit i un marcador de 30 a 12.

La segona part va seguir la mateixa tònica, molt poca defensa pels dos equips, molta rapidesa en el joc i gols fàcils. En resum, no va ser dels millors partits disputats en el pavelló municipal; però l'equip local, seguix sent primer en la classificació, ja que sembla molt difícil que perdi.

Exhibició de joc de les noies

Les cadets del Club Handbol Xàbia van realitzar una autèntica exhibició de bon joc en el seu triomf davant el Salesians Elx al qual van vèncer per 40 a 19. al pavelló Miquel Buigues es va presenciar un dels millors partits de la present temporada per part de les noies que dirigeix ​​Pep Ferro. Van començar molt concentrades, arribant-se a posar amb un clar 5 a 0. A partir d'aquest moment es van relaxar en excés, donant ales a les il·licitanes que es van acostar al marcador (6-5).

Després d'aquest xicotet enix, les locals van tornar a jugar un handbol d'un gran nivell, desarborant amb bones jugades col • lectives la bona defensa il·licitana. Es va arribar al descans amb un marcador de 23 a 11. La segona part va ser una continuació del que s'ha vist en la primera, Pep Ferro va donar molts minuts de joc a totes les jugadores que van respondre perfectament tal com demostra l'estadística de gols.

Molt bon partit de totes i cadascuna de les locals, que seguixen segones i amb la classificació a la segona fase assegurada.