Triomf dels júniors del CB Joventut Xàbia davant el CB Ondara (79-44)

22 de març de 2017 - 12: 59

Els júniors del CB Joventut Xàbia es van retrobar amb la victòria després de vèncer clarament al CB Ondara per 79 a 44.

El xoc disputat al pavelló Miquel Buigues començar amb control de l'equip local, que aviat va aconseguir el seu primer avantatge clara, 13-5. La defensa individual va provocar que es jugués un bàsquet molt ràpid amb estira i arronsa per part d'ambdues formacions. El primer quart va acabar amb un parcial de 19 a 13.

L'equip visitant va buscar alentir el frenètic joc dels locals, recorrent a continues faltes el que va provocar que tot just hagués ritme. L'encert des de la línia de personals, unit al control del rebot en els dos taulers, va permetre que els xabieros deixessin el partit resolt. Al descans es va arribar amb un clar avantatge de 15 punts, 40 a 25.

El CB Joventut Xàbia va manvan tindre intensitat

Després del pas pels vestidors, els nois que dirigeix J. Guillermo Bolufer, Van manvan tindre la seua intensitat defensiva. Malgrat van tindre un clar avantatge, no van abaixar el seu ritme i la bona circulació de la pilota, els va permetre llançaments clars. L'alt percentatge d'encert des de la línia del triple provocar que l'avantatge creixés. El quart va acabar amb un marcador de 64 a 33.

En els últims deu minuts del xoc, els xabieros van aixecar el píe d'accelerador, van aprofitar per assajar nous sistemes tant d'atac com en defensa. Això va permetre que els visitants maquillessin un poc el marcador. De tota manera, el CB Joventut Xàbia es va emportar el derbi comarcal per un 79 a 44.

Cal destacar entre la bona actuació de tots els jugadors verd-a Juan Luis Paredes, que va acabar el xoc amb 20 punts anotats amb una valoració total de 30.