Triomf del júnior femení del CB. Joventut Xàbia en la Lliga Valenciana

24 de setembre de 2015 - 11: 27

Important victòria l'obtinguda per les jugadores entrenades per Óscar Majordom en la seua visita a Pego (37-44). Un triomf que els assegura disputar les semifinals de la competició de la Lliga Valenciana com a locals, fruit de la primera plaça del grup, obtinguda de manera matemàtica a falta del partit contra el CB. Ondara. Aquest matx es jugarà dissabte que ve.

Partit entre el CB. Joventut Xàbia i el CB. Pego

El partit va començar amb clar domini visitant que es va reflectir al final del primer quart ja que el marcador va assenyalar un 2 a 10. En el segon quart cap dels dos equips va estar molt encertat en la parcel·la ofensiva. Va acabar aquest parcial amb empat a 7. Al descans es va arribar amb un tempteig de 9 a 17 per les xabieras.

Després del descans, les del Joventut van intentar obrir bretxa al marcador, però el desencert col·lectiu els va impedir distanciar-se més de 10 punts del seu rival. Les locals van fer la goma i no van deixar escapar en el marcador als seus oponents. Després d'un tempteig de 14-15 les noies d'Óscar van afrontar l'últim parcial amb 9 punts d'avantatge, 23-32.

L'últim quart va començar amb un bona eixida de les locals que van prémer el marcador amb un 30 a 34. Un temps mort de l'entrenador xabiero, va posar les coses al seu lloc i amb un parcial de 0-6 en 2 minuts, les diferències es van tornar a estabilitzar al voltant dels 10 punts, arribant al final del partit amb el resultat de 37-44 favorable a les noies del CB. Joventut Xàbia.

En aquesta mateixa competició però en júnior masculí el CB. Pego es va imposar al CB. Joventut Xàbia per 55 a 45. En categoria sènior masculí també hi va haver triomf per al CB. Pego davant l'equip de Xàbia per 63 a 37.