Triomf dels cadets del Club Handbol Xàbia davant el CBM Agustins (33-26)

20 de març de 2018 - 07: 57

Segon partit de la Copa Federació i segona victòria de l'equip cadet masculí del Club Handbol Xàbia. En aquesta ocasió, l'equip xabiero va vèncer el CBM Agustinos per 33 a 26.

El partit es va jugar en un pavelló completament buit, cosa a què no s'està acostumat a Xàbia. Tots dos equips van jugar a un bon nivell amb varietat de situacions tant en atac com en defensa, fent molt entretingut el partit.

El Club Handbol Xàbia sempre va enviar al marcador però sense unes distàncies importants fins a mitjan la segona part que es va aconseguir una renda de nou gols.

Igualtat a la primera meitat

La primera part, amb una defensa més pressionant del normal, l'equip local va van tindre el comandament del partit, però les ganes i el bon joc de l'equip del CBM Agustinos va fer que s'arribés al final dels primers 30 minuts amb un ajustat 17- 14.

A la segona part, el marcador es va ajustar encara més arribant-se a posar l?equip visitant a un gol. En aquell moment es va encendre la llum d'alarma a l'equip xabiero que, a partir d'aquell moment, va començar a jugar amb transicions molt ràpides, cosa que va propiciar l'enlairament al marcador aconseguint la màxima renda a l'equador. Algunes concessions i desajustos amb el pivot per la confiança que donava el marcador va fer que el resultat final quedés en un 33-26.

El partit es va guanyar pel bon joc d'equip, tot i que cal ressaltar la gran aportació en atac de Vicente Cervera amb 15 gols.

El proper partit és a Torrellano, equip amb què s'encapçala la classificació.