Triomf clar del juvenil del CD Xàbia davant el Vila Joiosa CF (2-0)

17 2018 abril - 07: 56

Important el triomf aconseguit per l'equip juvenil 'A' de l' CD Xàbia davant el Villajoyosa CF per 2 a 0. Els xavals que entrena Boluda van aconseguir manvan tindre la seua porteria a zero i això va ser fonamental perquè sumessin els tres punts.

A l'equip blanc-en va van tindre prou el primer quart d'hora per encarrilar aquesta victòria, d'un partit que va dominar des del principi i fins al final. L'arrencada dels xabieros va ser brutal, tenint oportunitats clares per avançar-se al marcador. El primer gol va arribar en el minut 8. obra de Bas en culminar una bona jugada col·lectiva.

Aquest tant va concedir molta tranquil·litat als matalassers que, un minut després, van van tindre una altra ocasió per marcar per mediació d'Agulló. Els visitants es van veure clarament desarborats per un joc molt ràpid i directe dels locals. Al minut 14 va arribar el 2 a 0, en aquesta ocasió, el golejador va ser Álvaro Hernández, que va resoldre amb encert una bona jugada.

Tot i el domini en el marcador, els locals no van aixecar el peu de l'accelerador i van seguir arribant amb cert perill sobre l'àrea vilera. A la recta final del primer temps, les ocasions de marcar per als locals les van van tindre Climent i Serrano, però els va faltar encert, per la qual cosa es va arribar al descans amb el 2 a 0 al marcador.

Els matalassers van manvan tindre el seu domini

A la represa, els vilers es van animar un poc buscant escurçar les distàncies en el marcador. Van estirar les seues línies i al minut 69 van van tindre una gran ocasió que va desbaratar al local Agulló en la mateixa línia de gol.

Després d'aquest enix, els locals van tornar a van tindre el comandament en el joc i les ocasions per ampliar el marcador van arribar amb rematades de Serrano i Pipe. Els visitants al minut 86 van van tindre una altra bona ocasió al llançament d'un fort xut al qual va respondre molt bé a porter local, Ivars.

Els minuts van anar passant davant el control dels locals que no van voler van tindre més sobresalts. El partit va concloure amb victòria per al juvenil 'A' del nou CD Xàbia per 2 a 0. Un triomf que deixa els lleons a la sisena plaça de la classificació amb 38 punts, els mateixos que té la UD Altea, proper rival de l'CD Xàbia.