Tres regatistes de Club Nàutic de Xàbia aconseguixen ser campions i subcampions dels Campionats nacionals

06 2021 abril - 08: 35

Els regatistes del Club Nàutic de Xàbia s'han complert les expectatives i aquest passat cap de setmana han aconseguit molt bons resultats en les diferents proves d'àmbit nacional en què han participat.

A Santa Pola es disputava el Campionat d'Espanya de Bic Techno i IqFoil, allà Alex Ortega, va ser campió en la categoria IqFoil; Pau Momparler va ser subcampió en Bic Techno sub13, mentre que a les Illes Balears, Marta Sánchez va ser subcampiona femenina a la Copa d'Espanya de Fórmula Kite.

Alex Ortega va ser el millor en la categoria Iqfoil 85L el que li va valer el primer lloc de la classificació. També van participar en Bic Techno sub-17, Carlos Marí, que va fer una cambra en una de les mànigues, i Jacobo Ramon, van ser 11 i 18 respectivament de la general, en la seua categoria.

A Baiona es va disputar el Campionat d'Espanya d'Optimist, en què Lucy Crosbie i Begoña Pérez-Manglano es van enfrontar als 149 millors regatistes de la classe de tot Espanya. Crosbie va demostrar la seua vàlua, a l'estar en tres de les 5 mànegues entre les 35 millors. Mentre que Pérez, que debutava en aquest tipus de proves d'àmbit nacional, va estar en les 5 mànigues entre les 60 millors.