Treballada i patida victòria de l'Xàbia davant l'Olleria (1-0)

23 de febrer de 2020 - 17: 01

El CD Xàbia va fer un pas endavant a l'guanyar a l'Olleria amb un gol d'Álvaro López. Va ser un partit amb dues parts ben diferenciades. La primera molt avorrida i amb poc joc per tots dos equips.

Cal destacar tres ocasions de gol: la primera en un xut de Rafael que va desviar a córner Edu, la més clara la van van tindre els locals en les botes de Guerrero, ho va fer tot bé i quan només havia d'empènyer la pilota a la xarxa amb el porter a terra va cedir una passada enrere i un defensor va evitar el gol. La tercera ocasió va ser en una bona jugada dels locals que va acabar rematant Álvaro López amb poca força, a la mitja part es va arribar amb el 0-0 al marcador.

La segona part va ser diferent, els locals van posar més urpa i cor i van arribar les ocasions. En dos minuts van van tindre dues clares oportunitats. La primera a una rematada llunyana d'Álvaro Bernáldez que es va estavellar al travesser, i en la jugada posterior, un centre d'Aldo que va rematar César per sobre de l'travesser. Van ser uns minuts bojos ja que els visitants també van van tindre la seua ocasió en un xut de Vicente Palau que va repel·lir Edu. Abans de l'gol, Guerrero es va escorar massa i el seu tir amb l'esquerra l'ha desviat a córner Toni.

Al minut 77 va arribar el gol de l'Xàbia en una pilota que va recuperar Álvaro López a la línia de tres quarts i des de la vora de l'àrea va llançar un tret a l'escaire que res va poder fer en Toni. A partir del gol es va estirar l'Olleria però sense perill a la porteria d'Edu. L'última oportunitat la van van tindre els locals en una pilota creuat de Guerrero que Renzo no va arribar. Es van descomptar cinc minuts i va finalitzar el partit amb victòria local.

alineacions

CD XÀBIA: Edu, Ayoze (Paolo, 70 '), Cristian, Paco, Aldo, Álvaro López, Pau, Ferran, Cesar (Renzo, 66'), Guerrero (Rubén Ortolà, 90 ') i Álvaro Bernáldez (Marc, 80').

L'OLLERIA CF: Toni, Marc, Fonts (Ricardo, 85 '), Omar, Ramiro (Kevin, 66'), Pitu (Nolo, 78 '), Nestor, Vicente Palau (Juan Miguel, 78'), Emilio, Rafael i Mallol.

àrbitre. Pablo Daniel De la Serna Álvarez, Alberto Sánchez i Pedro Juan Rostoll. Va amonestar als locals, César, Pau, Cristian i Rubén, pels visitants a Marc, Palau, Rafael i Kevin.

Gol. 1-0. Minut 77, Álvaro López de tir des de fora de l'àrea.

Partit matinal al municipal de Xàbia, temperatura primaveral i bona assistència d'espectadors.