Treballada victòria del Junior del Joventut Xàbia davant el Benifaio (67-55)

31 de gener de 2013 - 00: 00

Bon partit el disputat pels juniots del Joventut Xàbia-Moli Blanc que van culminar amb un triomf important davant el Benifaó per 67 a 55.

Amb aquesta trobada va començar la segona volta de la lliga. La victòria sumada pels de Xàbia els consolida en el quart lloc de la classificació, amb un balanç de 7 victòries per 5 derrotes.

El partit va començar amb un gran encert per als locals, que des del primer minut van voler portar un ritme alt de joc. Tot i això, el Benifaió va aguantar el ritme anotador durant tot el quart, la qual cosa va propiciar uns bons minuts de bàsquet ofensiu per tots dos conjunts. Es va arribar al final del quart amb un alt resultat de 23-20 favorable per als del Joventut.

Els nois de Óscar Majordom van entendre que per guanyar el partit era necessari augmentar l'agressivitat defensiva. Això va ser el que van fer en el segon període de la trobada. Gràcies especialment a la gran defensa de Juanma, que va estar superb en aquest apartat del joc, i després de diverses recuperacions de pilota van aconseguir obrir bretxa en el marcador just abans d'arribar al descans, al qual es va arribar amb el resultat de 38-28.

L'aturada del descans va semblar afectar els dos equips en l'aspecte ofensiu, ja que les defenses van aconseguir imposar-se en tots dos equips als atacs rivals. Va ser aquest quart el de menor encert i el de més imprecisions, especialment pels locals, que no van poder sentenciar el partit abans a causa del llast que va suposar les permanents pèrdues de pilota. Tot i això els de Xàbia van arribar a l'últim període amb un avantatge de 9 punts, 49-40.

Ja en l'últim quart el control del partit va ser per als jugadors locals, que van saber llegir en tot moment quan calia córrer i quan jugar possessions llargues per evitar que el partit se'ls compliqués. L'encert de cara al cèrcol tornar a incrementar-se i això va propiciar que els xabieros gaudiran de còmodes avantatges fins al final del partit, al qual es va arribar amb el resultat final de 67-55.

joventut_xàbia_junior_2012

Per part del Joventut van jugar i van anotar: Lucas (10), Benja (7), Álvaro, Juanma (10), Hicham (7), Campillo (8), Krish (3), Pepe (6) i Sergio Nau (16) .
Demà, els júnior del Joventut Xàbia disputaran un complicat partit a la pista del Ondara, un conjunt que els va derrotar a Xàbia per 9 punts. Tots dos equips arriben empatats a la classificació, per tant importantíssim partit perquè el Joventut pugui optar a la tercera plaça de la classificació.