Treballada i merescuda victòria del juvenil del CD Xàbia a Simat (1-3)

01 de març de 2018 - 06: 00

El conjunt juvenil 'A' de l' CD Xàbia es va portar, de la seua visita a Simat, una treballada i merescuda victòria en derrotar l'equip local per 1 a 3.

Els primers minuts del partit van ser de tempteig per les dues parts. Un cop els jugadors es van deixar anar els nervis dues formacions es van llançar a tomba oberta a la recerca del triomf.

Els valencians van marcar aviat, al minut 6, per mediació de Català i van van tindre una major possessió de la pilota. Amb el pas dels minuts, aquest major domini es va anar anivellant. Van arribar les primeres ocasions per als lleons en les botes d'Álvaro Hernández i de Bas.

Al minut 20, una bonica jugada en una ràpida transició va permetre a Javi Bas anotar el gol de la igualada. Després de l'empat, el domini visitant va augmentar i van arribar bones ocasions per marcar. Vuit minuts més tard, Patuel va estavellar una pilota al pal. Va ser el preàmbul del gol que va anotar Juan Diego Rivera un minut més tard.

Amb un CD Xàbia quallant un bon futbol van arribar noves ocasions. Álvaro Hernández va poder haver ampliat l'avantatge, però també els locals van poder marcar en una acció desbaratada per Ivars. Amb el 1 a 2 es va arribar al descans.

Poc futbol i deslluïda segona part

La segona meitat del xoc res va van tindre a veure amb la primera. Va ser deslluïda i amb poc futbol. Les accions es van anar embarullando, el joc es va aturar constantment i això va provocar un futbol molt travat.

Els visitants van seguir tenint el control del joc i fruit d'aquest domini va ser la pena màxima amb la qual es va castigar a Simat. Era el minut 74, quan Christian Serrano va prendre la responsabilitat de llançar el penal, convertint-lo en gol. Va ser el 1 a 3 que va deixar sentenciat el xoc.

Els matalassers, d'haver estat més encertats en atac, haguessin aconseguit una victòria més àmplia, però la falta de punteria va deixar el marcador definitiu en 1 a 3.

Amb aquest triomf, l'equip xabiero es queda situat a la vuitena plaça de la classificació amb 29 punts. El proper compromís per a ells serà rebent la visita del Pego CF, un rival incansable tal com es va mostrar en la primera volta de la lliga, quan el xoc disputat al camp Cervantes de Pego va acabar en taules.