Toni Soler va ser tercer Sub 23 a la Mitja Marató Internacional de Santa Pola

22 de gener de 2014 - 00: 00

El xabienc, Toni Soler es va aixecar a la tercera plaça en la categoria sub-23 (promeses) a la Mitja Marató Internacional celebrada a Santa Pola.

L'atleta del CA Llebeig Xàbia va aconseguir pujar al pòdium en la seua categoria, gràcies al temps que va realitzar en meta. Toni Soler va aturar el cronòmetre en 1 hora, 15 minuts i 46 segons.

Amb els seus 20 anys i sent aquesta, la seua tercera mitja marató de la seua va aconseguir millorar en 2 minuts el seu anterior registre personal. Una cosa que no està a l'abast de molts atletes

El xabienc està demostrant la seua qualitat, va pas a pas, sense fer molt soroll, però això sí, traient el millor de si, alguna cosa que li està permetent adquirir una gran progressió en la seua carrera com a atleta.

Toni Soler va comentar amb el seu entrenador, Franc Beneyto després de la cursa que va córrer molt a gust, "controlant" l'esforç i el ritme i que es va veure amb moltíssimes forces en la part final. A la seua arribada a meta no es creia el crono que havia aconseguit. realment es mostrava molt feliç per allò aconseguit. Estava molt feliç pel que havia aconseguit.

El vencedor en aquesta categoria va ser l'atleta kenyà, Cheroben qui a més va resultar ser el vencedor absolut de la prova. La segona plaça Sub 23 va ser per al belga, Vykhopen.