Toni Soler va ser tercer en categoria Sub 23 al Cros d'Ontinyent

05 de febrer de 2014 - 00: 00

l'atleta Toni Soler, El CA Llebeig Xàbia va tornar a pujar al podi. En aquesta ocasió va ser tercer en la categoria Sub 23 del cross celebrat a Ontinyetn.

La jove promesa de l'atletisme xabienc, va quallar una gran actuació en una prova que va constar de 11 quilòmetres, sobre un exigent circuit de camp a través. L'atleta que entrena Franc Beneyto va marcar un registre de 40 minuts i 32 segons, a una mitjana de 3 minuts i 29 segons per quilòmetre.

L'atleta de Xàbia va demostrar que està en un excel·lent moment de forma, aquesta va ser la primera vegada que aconseguix pujar al podi en una prova de nivell autonòmic federat, per la qual cosa es va mostrar molt feliç. Està recollint el fruit de cinc anys de treball constant, pacient i callat.

Toni Soler va arribar a aquesta carrea després d'haver passat cinc dies de classe d'esquí a Andorra i sortides a rodar per terres andorranes, tot i el cansament acumulat va demostrar la seua gran qualitat.