Tercera derrota en lliga per a les sèniors del CB Joventut Xàbia

26 d'octubre de 2016 - 02: 00

Les noies sèniors del CB Joventut Xàbia collir la seua tercera derrota a la lliga del grup F de Preferent, en caure al pavelló Miquel Buigues davant el CB El Verger per 56 a 63.

Les xabieras són un equip extremadament jove, algunes jugadores arriben des de l'equip júnior i això ho està acusant en el canvi de categoria. Van van tindre una mala arrencada de partit, gairebé sense defensar i amb una mala selecció de llançament. El seu rival ho va aprofitar per marcar els primers avantatges. Davant el joc de despropòsit de les seues jugadores, el tècnic, Óscar Majordom, Va haver de demanar temps mort per cridar a l'ordre i aturar el ritme de l'equip rival.

Majordom va ordenar als seus noies una zona prémer a tota pista que va crear molts dubtes a les jugadores rivals. D'aquesta manera les verdinegras van capgirar el marcador amb un parcial de 10 a 0, encara que en l'últim minut del primer quart, dos errors en atac va permetre que el CB El Verger guanyés el parcial per 14 a 16.

El començament del segon parcial va ser idèntic al de l'inici del partit, mala execució de tirs, pèrdues no forçades de pilota i nul·la activitat defensiva. Tot això va propiciar que el seu rival els endosase un parcial de 0 a 10 obligant a Óscar Majordom a tornar a aturar el partit. Després d'aclarir les idees, les xabieras van tornar a la pista amb un altre aire i això els va permetre arribar al descans amb un desavantatge de cinc punts, 25 a 30.

Equip sènior Femení CB Joventut Xàbia

La volta a la pista del CB Joventut Xàbia va ser totalment diferent al del primer temps. En aquesta ocasió es van aplicar amb molta activitat en defensa, robant diversos pilotes que els va servir per posar-se per davant en el marcador, en només quatre minuts, amb un parcial de 8 a 0. Les visitants van reaccionar molt bé i van aprofitar uns minuts de joc irregular de les locals per tornar-los un parcial de 0 a 11. El marcador al final del tercer parcial va ser de 38 a 48.

En l'últim quart, les noies de Majordom van tornar a creure en la possibilitat de guanyar el partit. Van jugar amb més cap en atac i van aprofitar les seues segones opcions de llançament. En cinc minuts van aconseguir igualar el marcador a 50 punts. Amb els dos equips carregats de faltes, acudir a la línia de tirs lliures es va convertir en una cosa habitual en la recta final del partit. El major encert visitant en aquesta faceta els va servir per guanyar el partit per 56 a 43.

La jugadora més destacada en la formació verd-va tornar a ser Andrea Valero que va acabar el partit sent la màxima anotadora del seu equip amb 25 punts.

Després de tres jornades disputades el CB Joventut Xàbia es troba com fanalet roig a la classificació amb 3 punts. Ara, per davant, tenen diversos dies per preparar el seu pròxim partit que serà el 4 de novembre, quan visitin el pavelló Joan Fuster, per enfrontar-se al Dénia Bàsquet Club, líder del grup, en un partit que començarà a les 21 hores.