Tercera derrota consecutiva de l'juvenil 'A' de l'CD Xàbia a l'caure a Altea (4-2)

15 de novembre de 2017 - 03: 00

El conjunt juvenil 'A' de l' CD Xàbia no camina massa fi pel que fa a resultats es refereix. Vénen d'enllaçar la seua tercera derrota consecutiva en caure davant la UD Altea per 4 a 2.

A la primera meitat, els matalassers van dominar clarament al seu rival tot i que no van van tindre ocasions clares de gol. Tot i van tindre més possessió de la pilota, als xabieros els va costar molt crear futbol. Mentre que els locals es van limitar a tancar-se bé enrere i aprofitar alguna jugada a pilota aturada.

Al minut 41, un tir de Loann va ser desviat per un defensor xabiero i això va despistar el porter del CD Xàbia que va veure com la pilota es va allotjar dins la seua pròpia porteria. Amb el 1 a 0 es va arribar al descans.

Als rojos els va faltar encert en la rematada

A la segona meitat, les coses van empitjorar ja que en el primer minut, la UD Altea va marcar el segon obra d'Esteban. Els matalassers van reaccionar bé, ja que set minuts més tard, a la eixida d'un córner, Aiub va marcar el 2 a 1.

Els visitants van veure opcions per empatat el partit i van seguir dominant. L'equip local no va perdonar i en el minut 70 va marcar el 3 a 1 després del llançament d'una falta la pilota va rebotar i es va colar a la porteria del CD Xàbia. De nou, la reacció xabiera va arribar aviat, ja que tres minuts més tard, Christian Serrano va culminar una bona jugada marcant el 3 a 2.

Amb l'obertura al marcador, la intensitat sobre el rectangle de joc va pujar. El joc va ser molt més travat per les faltes. A falta de deu minuts per al final va arribar el 4 a 2 amb el tant David que va llançar un xut que es va colar per la mateixa esquadra. Amb aquest resultat es va arribar al final del xoc.

Durant la setmana els xavals del juvenil del CD Xàbia prepara el seu pròxim partit que serà viatjant a Gandia per enfrontar-se a la UE Gandia.