Tercer lloc per als germans Luján del Club Nàutic Xàbia a la Copa d'Espanya de 420

05 de novembre de 2015 - 00: 01

Els germans Enrique i Pablo Luján membres de la secció de Vela Esporteva del Club Nàutic Xàbia van aconseguir alçar-se amb el tercer lloc de la categoria general a la Copa d'Espanya de la classe 420. Una competició que va van tindre lloc en aigües gallegues de la ria d'Arousa. Els representants xabiencs van aconseguir ser segons en la seua categoria Sub 17.

Els germans Lujan al calaix del tercer lloc

El club xabienc va presentar un equip compost per les parelles dels germans Luján, Enrique i Pablo, els germans Aroca, Luis i José Enrique i la formada per les noies, Julia Miñana i Silvia Sebastià.

Pau i Enrique Luján van aconseguir sumar 32 punts que els va valer el tercer lloc, quedant a tan sols un punt del segon ocupat pels canaris Elías Aretz i Helenio Hoyos. El primer lloc va ser per a la parella formada per Albert Torres i Toni Massanet del Reial Club Nàutic Palma, que van sumar 31 punts.

En l'última jornada, els germans Luján van començar molt fort aconseguint el primer lloc en la primera prova de la fase final.

Luis i José Enrique Aroca que van quedar en el lloc vint-novè, mentre que Júlia Miñana i Silvia Sebastià van quedar entre els 60 primers de la classificació.