Soferta victòria de l'CD Xàbia davant la UE l'Alcúdia (1-0)

12 de novembre de 2017 - 20: 31

El CD Xàbia seguix amb la ratxa de victòries a casa, després de vèncer a la UE l'Alcúdia per 1 a 0. No va ser un partit brillant ja que durant la primera meitat cap dels dos equips va caminar massa afortunat en les seues accions.

La millor acció dels locals va ser un tret d'Álvaro que va ser desviat a córner. Poc més van oferir uns i altres pel que fa a jugades de perill es refereix. El joc va discórrer en la seua major temps en zona del centre del camp, on cap dels dos equips van aconseguir enllaçar amb els seus davanters.

Els dos tècnics van intentar manvan tindre la serietat defensiva dels seus equips, van jugar a no encaixar gols, més que a marcar-los. Al descans es va arribar amb el marcador inicial de zero a zero. Els aficionats que es van donar cita al camp municipal de futbol de Xàbia es van avorrir molt.

Major domini matalasser en la segona part

La segona part va ser dominada pels locals, que van mostrar un joc més fluid, arribant a trenar bones jugades a la línia medul·lar. Malgrat el major control del joc, l'equip que dirigeix Antonio Villaescusa estava mancat de profunditat.

Des de la banqueta local es va apostar per donar frescor a l'equip i es va donar entrada a Faye, jugador que va donar més profunditat al conjunt xabiero. Al minut 67 va arribar l'únic gol de la vesprada, en una excel·lent jugada per l'esquerra que Lucas Bou va cedir d'esperó i Michael, que seguia la jugada, va batre a Juan de xut ras.

Els valencians van reaccionar bé al gol dels locals, però es van trobar amb una defensa molt sòlida. El CD Xàbia va cedir terreny al seu rival i va buscar sentenciar a la contra. A punt va estar de fer-ho en una cavalcada d'Elías que no va encertar a batre el porter visitant. Hauria estat més lògic cedir la pilota al seu company Faye que anava al seu costat tot sol, però pel que sembla no va veure.

Poc més va donar de si aquest partit que va van tindre un to gris però que confirma el bon moment dels blanc i rojos que sumen sis jornades sense conèixer la derrota. L'equip torna a posar-se igualat a punts respecte al CD Dénia que és equip de promoció d'ascens. El següent compromís per als xabieros serà rendint visita a la UE Atzeneta.

Fitxa Tècnica

CD Xàbia: Lussing, Ayoze, Marc, Eric, Vergi; Roberto (Elías 90'), Cardona (Faye 65'), Kiko, Michael; Álvaro (Pau 88') i Lucas Bou (Rafa del Castell 82').

UE L'Alcudia:Joan, Ador, Rodenes, Barea, Andoni, Nacho, Isma, Isidro, Kevin (Ajoub 23'), Robert (Mourad 78') i Silver (Efrén 69')

gol: 1-0. Michael 67 '.

àrbitre: Crespo Calero, va amonestar a Cardona, Ayoze i Roberto i als visitants, Andoni, Nacho, Ajoub, Silver, Isma i Ador.