Subcampionat d'Espanya per Moha Rida Younes a 5.000 màster a l'aire lliure

01 de juliol de 2019 - 12: 52

La renovada pista de l'Emilio Vilagrasa de Sagunt va ser l'escenari del Campionat d'Espanya Master, on els atletes del Club Atletisme Llebeig Xàbia, Malgrat la forta calor regnant, van aconseguir brillar amb llum pròpia.

Moha Rida Younes seguix demostrant l'enorme qualitat que atresora i el seu caràcter comxicotetiu, ja que ve d'aconseguir el subcampionat d'Espanya Màster en la carrera d'5.000 metres en pista a l'aire lliure. El temps en línia de meta l'atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia va ser de 15: 08, la seua millor marca personal, el que prova l'extraordinari moment de forma que travessa.

A cursa a bloc

Moha Rida va realitzar una gran carrera corrent un primer mil a 3: 01, seguit d'un segon mil en el qual va manvan tindre un ritme alt, passant a 3: 04. A partir d'aquest pas la cursa es va alentir, registrant en el tercer mil una marca de 3: 07. El de Xàbia va saber seguir en els llocs de cap i va passar el quart mil a 3: 04.

En l'últim mil es van deslligar les hostilitats i malgrat que va volar amb 2: 52, no va poder aconseguir el primer lloc aconseguit pel val·lisoletà Isaac Rico, que va vèncer amb una marca de 14: 43. De tota manera, cal donar l'enhorabona a aquest esplèndid atleta que ha tornat a pujar al segon graó del podi en una prova nacional.

També va participar en la cursa de 1.500, però l'esforç realitzat en l'anterior carrera li va passar factura tot i que va lluitar per pujar al podi en una prova molt tàctica fins als últims 100 metres. En aquesta ocasió, no va poder fer-ho però cal donar un excel·lent al realitzat per aquest atleta en una cita nacional.

Aquesta temporada està sent molt positiva per Moha Rida que ja venia de vèncer al XXIII Circuit a Peu Marina Alta.

Excel·lent paper del Víctor Fernández

El seu company, Víctor Fernández, va acabar en el lloc 14 de la seua categoria M45, amb un temps de 16: 41. Una marca important ja que cal van tindre en compte que en pocs dies aquest atleta, de l'Llebeig Xàbia, complirà els 50 anys i canviarà de categoria.

En la seua carrera, Víctor va córrer molt bé el primer i l'últim quilòmetre que ho va fer amb un parcial de 3: 15. Mentre que en el segon el seu parcial va ser de 3: 22, el tercer a 3: 23 i el quart quilòmetre va ser el més lent amb 3: 25. Víctor, sempre somrient, es va mostrar molt satisfet per la seua actuació després de la cursa.