Siro Piña va ser el triomfador en la «II Cursa de l'Tortell de Reis» de Dénia

07 de gener de 2014 - 00: 00

L'atleta de Xàbia, Siro Pinya va ser el primer a creuar la línia de meta en la "II Cursa de l'Tortell de Reis" celebrada a Dénia. El vencedor de la prova va marcar un registre de 16 minuts i 41 segon, deixant clar el seu potencial.

Siro Piña, es va manvan tindre durant els 5.000 metres de la cursa al grup capdavanter. Va ser a la part final de la prova quan va canviar el seu ritme sorprenent als seus companys del grup capdavanter. El de Xàbia va posar un tren molt alt i David Ruiz no va van tindre les forces necessàries com per perseguir de prop. Pinya va aconseguir un avantatge en la línia de meta de 25 segons respecte a Ruiz que va ser segon. El tercer en creuar la línia de meta va ser, Paco Martínez que va entrar a 40 segons del vencedor de la cursa.

A la conclusió de la prova, Siro Pinya no podia amagar la seua cara d'alegria, ja que en tot moment va saber controlar la carrera i es va trobar molt bé de cames, això li va permetre arribar a unes condicions òptimes all quilòmetre final.

Aquest atleta del CA Llebeig Xàbia va marxar cap a casa amb el premi d'un tortell de reis que igual que ell, els va ser lliurat als tres primers classificats de cada categoria participant.

En aquesta prova que va ser la primera atlètica de l'acabat d'estrenar any 2014, van prendre part 300 atletes que van gaudir d'un recorregut junt al mar. El pitjor va arribar a la finalització de la carrera quan es gir un fort vent i va aparèixer una pluja que va deslluir l'acte del lliurament dels trofeus.