Siro Piña entre els millors de la Milla de Moraira

30 de juliol de 2014 - 14: 08

L'atleta xabienc, Siro Pinya va estar entre els millors de la Milla que va van tindre lloc a Moraira.

Siro Piña va demostrar el seu potencial a Moraira

Aquest jove atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia va entrar a la tercera plaça. El xabienc sent de categoria juvenil va competir en la prova sènior i es va classificar després el britànic Mark Woodley que va ser el vencedor amb un temps de 4 minuts i 23 segons i de Juanra Pous.

La prova va estar carregada d'emoció ja que la lluita per la segona plaça donada de la superioritat mostrada per Woodley, va centrar l'atenció del nombrós públic que va seguir en viu la cursa.

El mà a mà entre Siro Piña i Juanra Pous es va decantar de part de l'atleta d'Oliva en els últims metres va aconseguir separar-se del xabienc. El temps en meta de Juanra Pous va ser de 4 minuts i 28 segons, mentre que el de Siro Pinya va ser de 4 minuts i 30 segons.