Siro Pinya campió d'Espanya juvenil en els 800 metres llisos

30 de juny de 2015 - 00: 04

L'atleta xabienc, Siro Pinya, Que defensa els colors de l'equip CA Platges de Castelló ve d'aconseguir el títol de campió d'Espanya juvenil en la prova dels 800 metres llisos.

Siro Pinya amb la seua medalla d'or

El xabienc va viure una vesprada de diumenge molt intensa ja que va disputar el seu final del "LXIV Campionat d'Espanya Juvenil d'atletisme"A la pista de poliesporteu Rei Joan Carles I de Ciutat Real.

Hi va haver molts nervis però sobretot emoció ja que alguns atletes van haver de treballar durament per aconseguir les marques mínimes exigides per la Federació Espanyola per ser al Campionat del Món que tindrà lloc a Calí (Colòmbia), això va ocórrer en les proves de fons i mig fons.

Siro Piña va marcar un gran registre, ja que va cobrir les dues voltes a la pista amb una marca de 1: 53. 46 ,. El segon classificat va ser Javier Miró de l'Atletisme Alcoi amb un temps de 1: 53.53. El tercer atleta que va pujar al pòdium va ser, Eduardo Romero que va entrar amb un registre de 1: 54.00.

Es dóna la circumstància que el xabienc va córrer la primera de les semifinals i va acabar segon, en una cursa on es va veure clarament que no havia estat al cent per cent i havia guardat forces per a la final.

Això mateix va passar amb Javier Miró que a la tercera semifinal tampoc es ocupació a fons i acabo amb un discret temps. A la final els dos atletes van donar tot el que tenien dins i van oferir una gran carrera.

Siro Pinya recull amb aquest títol el premi als seus treball diari i sobretot a la seua constància, demostrant que arribar al més alt és possible sempre que es facin les coses igual de bé que les està fent aquest valor de l'atletisme nacional.