Seriós ensopegada del CD. Xàbia davant el Canalense (1-3)

13 de gener de 2014 - 00: 00

Mal començament d'any per al CD. Xàbia que va van tindre un seriós entrebanc a casa on va caure derrotat per 1 a 3 davant el Canalense.

El partit jugat al camp municipal de Xàbia, va congregar 100 aficionats que van veure com el seu equip va ser incapaç de superar un rival que malgrat estar a la zona baixa de la classificació va estar millor situat sobre el camp que els locals.

La primera meitat va mostrar a dos equips que van estar més preocupats de defensar que d'atacar. Al CD. Xàbia li van faltar idees i amb prou feines si va disparar entre els pals. Per la seua banda, el Canalense al final de la primera meitat, va aprofitar un error defensiu dels blanc i rojos per avançar-se al marcador amb el gol de Pepe Gras. Es va arribar al descans amb 0 a 1.

A la segona meitat, l'entrenador local, José Luis Bisquert arrisco i va efectuar uns canvis ofensius buscant la reacció dels seus jugadors. El domini va correspondre al Xàbia i fruit d'això, va arribar el gol de la igualada, al minut 54, quan Ens xut des de fora de l'àrea fent inútil l'estirada de Perales.

Poc va durar l'alegria a la parròquia local, ja que Izan va disparar des de fora de l'àrea i va sorprendre a Phillip marcant tres minuts més tard i va tornar a posar per davant al Canalense. Arran d'aquest gol, el CD. Xàbia es va començar a precipitar i no va aconseguir doblegar la defensa rival. La sentència del xoc va arribar a cinc minuts per al final quan de nou Izan va marcar. Al final del xoc 1 a 3 per al Canalense que va ser el just vencedor.

CD. XÀBIA; Phillip, Dino, Sito (Micó) 46`, Aldo, Rial, Cardona (Ens) 46', Dani García, Nahuel, Taula, Javi i Villalba (Ramiro) 33'.

Canalense: Perales, Lloret, Rafa Vila, Izan, César, David (Moha) 73', Eusebio (Barberà) 62', Richard, Pepe Gras (Nando) 89', Vicent Soler (Nadal) 57'y Javi Calataiud.

GOLS: 0-1 Pepe Gras Mto 40., 1-1 Ens Mto. 54, 1-2 Izan Mto.57 i 1-3 Izan Mto. 85

àrbitre; Arciniegas Bustos. Va amonestar als locals; Sito, Nahuel i va expulsar Aldo per dues grogues en el minut 87. Als visitants, Nadal.