Saoro Moll de Xàbia 's Bike-Fasterwear, vencedor de l'etapa de Xaló

21 de gener de 2020 - 07: 42

Es va disputar la segona etapa de la Volta Ciclista a la Marina, amb eixida i arribada a Xaló. Un total de 136 ciclistes van prendre la eixida en un matí fred on el vent va fer acte de presència dificultant molt les accions dels corredors.

El vencedor d'aquesta etapa va ser el local Saoro Moll, De l'equip Xàbia s Bike-Fasterwear, que amb un temps d'1: 43.21, es va plantar en solitari a la línia d'arribada, després de recórrer els 64.6Km de l'recorregut. El que dóna una mitjana a l'guanyador de la cursa de 37.500 km / hora.

Com bé coneixedor de l'recorregut, Saoro Moll va saber aprofitar el moment per llançar el seu atac en un moment clau i cavalcar en solitari, els últims vint quilòmetres, fins a creuar la línia de meta, i arribar en solitari, davant l'alegria dels seus veïns que en els metres finals no van parar de animar-lo.

Per darrere va arribar un xicotet grup encapçalat pel líder, Aitor Escobar que va entrar a 26 segon de l'guanyador, donant temps a, Moisès Espinós, A més a Moll, Companys de Saoro i a l'gatero Sergio Torres. A tres segons d'ells va entrar Frederic Ivars. Gran paper el desenvolupat per l'equip Xàbia s Bike-Fasterwear en aquesta etapa, a l'col·locar a diversos dels seus corredors entre els millors.

La classificació general de la Volta està encapçalada per Aitor Escobar seguit de Salva Moll a 10 segons i de Moisès Espinós a 39 segons.

La tercera etapa tindrà lloc aquest diumenge a Xàbia, concretament serà el XIII Trofeu Sant Sebastià, patró de Xàbia, Prova organitzada pel Club Ciclista Xàbia que té un recorregut de 68,30 km.