Rafael Andarias seguix el seu pas ferm cap al títol de campió d'Espanya de Vela Adaptada

03 de maig de 2014 - 21: 47

El regatista xabienc, Rafael Andarias seguix el seu pas ferm cap al títol de campió d'Espanya de vela Adapvesprada 2.4mR. Després de la segona jornada disputada al dia d'hui continua al capdavant de la classificació general.

El segon dia de competició va estar marcat pel vent, que Sopó amb poca intensitat i el que va ser però, rolant d'un costat a un altre. Això va provocar que els regatistes haguessin de treballar durament en cadascuna de les regates disputades.

Amb aquestes condicions la classificació general seguix liderada per Rafael Andarias, que ha guanyat una de les proves, encara que la resta de la classificació ha sofert una gran variació.

El xabienc bon coneixedor de la badia de Xàbia i de les seues particularitats climàtiques, es va confiar i va optar a una de les mànigues per un rumb en previsió un role en el vent, que no es va produir, el que va relegar a l'última posició a la màniga .

Afortunadament els bons resultats de les altres dues mànigues, i la possibilitat de descartar la del pitjor resultats han permès que seguix liderant la classificació.

En segona posició es manté el malagueny Borja Melgarejo (14 punts), seguit d'Arturo Montes (Màlaga) amb 16 punts i en quart lloc el canari José Guerra compta amb 17 punts. Aquests tres pugnen per completar el pòdium
que ara per ara sembla favorable a Rafael Andarias doncs té 7 punts.

Però tot pot passar en l'última jornada de demà diumenge pel que no es podran cometre errors. Tots els aficionats esperen veure a Rafael Andarias al capdamunt del podi en el lliurament de premis que es durà a terme demà a les 17 hores, a les instal·lacions del Club Nàutic de Xàbia.