Rafael Andarias tanca l'any com a millor regatista paralímpic espanyol

24 de desembre de 2016 - 02: 37

El regatista, Rafael Andarias, del Club Nàutic Xàbia, Té motius més que suficients per brindar en aquestes dates nadalenques. El xabiero tanca l'any 2016 com a millor regatista paralímpic espanyol, aconseguint per tercer any consecutiu acabar al top 15 mundial.

En l'any que estem a punt de deixar, Andarias, va ser novè en el Campionat del Món celebrat a Holanda. El de Xàbia va ser peça fonamental perquè l'equip nacional acabés en la vuitena posició, la millor fins al moment.

Rafa Andarias amb la medalla d'or de europeu

En el Campionat d'Europa, Andarias, va aconseguir penjar-se la medalla d'or en una competició que es va celebrar a València. Sent el primer metall que la vela paralímpica espanyola va aconseguir a nivell continental.

Aquests importants èxits li han fet acabar l'any en el lloc tretzè de la classificació mundial de vela paralímpica que emet la Federació Internacional de Vela, World Sailing.