Primera victòria per al CD Xàbia en derrotar per 2 a 0 a un feble Pego CF

25 d'octubre de 2015 - 21: 42

Han hagut de passar vuit jornades perquè el CD Xàbia aconseguís la primera victòria a la Lliga, en vèncer per 2 a 0 a Pego CF, en el xoc disputat al camp municipal de futbol de Xàbia.

Onze de el CD Xàbia i els nois de l'Infantil

Des del xiulet inicial va ser el conjunt local qui va portar la iniciativa en el joc. Molt domini territorial dels matalassers però escassa profunditat. Els pegolins únicament van defensar tot i que tampoc amb molt d'ordre.

Al minut 21 va arribar la jugada polèmica del vespre, Dani García es va endinsar en l'àrea rival, va disparar i la pilota es va estavellar a les mans d'un jugador de Pego. L'àrbitre va considerar que va ser involuntària i Jesús Moratal va protestar la decisió. L'auxiliar de banda va cridar al col·legiat que va optar per expulsar al tècnic local. Pel que sembla, Moratal es va dirigir al linier dient-li, "Línia no has vist la mà?".

Després d'aquesta jugada els locals van van tindre clares ocasions de gol, però la falta d'encert en la rematada va tornar a ser evident. Van estavellar dues pilotes a la fusta de la porteria visitant i Pau va van tindre l'ocasió més clara del primer temps en recollir la pilota després d'una errada del porter pegolí, però la seua rematada se'n va anar alt fregant el travesser. Abans el Pego s'havia quedat amb deu jugadors al veure Víctor la segona groga.

A la segona part van arribar els gols, el primer de Javi, minut 57, de gran xut ras junt al pal i el segon de Rubén Ortolà, minut 80, que va aprofitar una sèrie de rebutjos dins l'àrea. Poc més va donar de si un partit on l'equip xabienc va superar amb claredat al seu rival però on es va tornar a evidenciar la falta d'encert en la rematada. Ara després d'haver sumat la primera victòria és d'esperar que l'equip comenci la seua recuperació.

Cal destacar el passadís que li va fer el CD Xàbia als infantils que van oferir a l'afició, més nombrosa que altres jornades, el trofeu aconseguit a Thiviers, municipi francès agermanat amb Xàbia.

Fitxa Tècnica

CD Xàbia: Fran; Dino (Marc 76 '), Aldo, Ens, Hassan, Pau (Joshua, 83'), Dani García (Just, 64 '), Javi, Pablo (Joan 71'), Rubén Ortolà i Armando.

Pego CF: Fede; Giménez (Robles, 77 '), Dani, Fran, Rubén, Frede, Pepe, Víctor, José (Miquel, 82'), Natxo Femenía (Venti, 70 ') i Carlos (Adrià, 62').

gols: 1-0 Javi (57 '); 2-0 Rubén Ortolà (80 ').

àrbitre: Claudiu Muresan. Va amonestar per part local a Javi, Pablo i Dino i per part visitant a Fran, Víctor Giménez, Venti, Miquel i Pepe. A més, va expulsar als forans Víctor per roja directa i Dani per doble groga.