Podis a l'Open BTT-XC Vila de Chelva per al Portal de la Marina- Xabia`s Bike

20 de febrer de 2013 - 00: 00

Es va disputar a Chelva (València) la tercera prova puntuable de l'Open de la Comunitat Valenciana BTT-XCO 2013. Cinc corredors del Portal de la Marina - Xabia 's Bike van acudir a aquesta cita amb el mountain bike ral·li. La prova, molt ben organitzada pel Chelva Bike Racing, es va desenvolupar sobre un circuit de 6 quilòmetres, tècnic i exigent.

En el grup Pro, victòria per a Iván Díaz Buj. El de Vinaròs va emprar 1 hora, 35 minuts i 4 segons per completar cinc voltes al circuit. La segona plaça va ser el ciclista del Portal de la Marina-Xabia`s Bike, Adelino Moll Mut, a 2 minuts i 7 segons, i tercer l'argentí Sebastián Blanco, a 3 minuts i 17 segons.

En Màster-30 va guanyar David Martínez Reche. El d'Ibi va emprar 1 hora, 19 minuts i 11 segons per completar quatre voltes al circuit. Els representants de l'equip del Portal de la Marina; Daniel Cep Picón i David Del Valle Cabrera van ser 14º i 18º, respectivament.

En Fèmines va guanyar Estela Belda Lozano amb un temps de 1 hora, 29 minuts i 49 segons, seguida d'Eva Valero. Alicia Margalejo Blasco (Portal de la Marina - Xabia 's Bike) va ser tercera, tot i córrer amb un virus estomacal i patir una forta caiguda en carrera.

En Cadets, victòria per a Joan Ruíz (Assessoria Empresarial Valentina). Tomàs Miralles Sendra (Portal de la Marina - Xabia 's Bike) va ser quart. En categoria Promeses va guanyar Raúl Mira Bonastre. Andreu Aibar Pastor (Portal de la Marina - Xabia 's Bike) va ser cinquè. I per equips, segona posició per al Portal de la Marina - Xabia 's Bike.