Pedro José López i Lucía Martín conquisten la Cronoescalada Olimp Ciclista de Benitatxell

28 de juny de 2021 - 13: 20

El Puig de la Llorença va ser conquerit, aquest passat dissabte, 26 de juny, per 200 ciclistes professionals en la celebració de la Cronoescalada Olimp Ciclista de Benitatxell, segona etapa de la Volta la Marina, Safor i Costanera 2021.

Amb un temps de 12 minuts i 8 segons, Pedro José López (Your Bike ULB Sport) es va aixecar amb el trofeu de la Cronoescalada. La guanyadora de la categoria femenina va ser Lucia Martín (International Cycling Academy), amb un temps de 17 minuts i 47 segons.

En el lliurament de premis van estar presents l'alcalde del Poble Nou de Benitatxell, Miguel Ángel García, i el president de l'Club Multiesports Benitatxell, Juan Zaragozí. A més, tot i que no van competir de forma oficial, la cronoescalada va comptar amb la presència de cinc triatletes de l'Club Multiesports.

Després de conèixer la classificació de les tres etapes a Almoines, Benitatxell i Barxeta, Pedro José López i Carolina Juárez han estat els guanyadors absoluts de la Volta.

Classificació Segona Etapa

• Guanyador masculí: Pedro José López, amb un temps de 12 '8 "
  • Guanyadora femenina: Lucía Martín, amb un temps de 17 '47 "
  • Guanyador categoria Màster 60: Josep Antoni Martínez, amb un temps de 17 '53 "
  • Guanyador categoria Màster 50: Fernando Gimeno, amb un temps de 12 '57 "
  • Guanyador categoria Màster 40: Francisco Torrella, amb un temps de 12 '43 "
  • Guanyador categoria Màster 30: Pedro José López, amb un temps de 12 '8 "
  • Guanyador categoria Júnior: Marc Mestre, amb un temps de 14 '32 "
  • Guanyador categoria Elit Sub-23: Edu Llácer, amb un temps de 12 '28 "
  • Millor equip: Gsport Ànima Wagen