Paper destacat dels ciclistes de l'Xabia 's Bike-Visauto a la' Costa Blanca Bike Race '

01 de febrer de 2017 - 00: 00

A la Marina Baixa es va disputar la III Costa Blanca Bike Race, Primera prova MTB del calendari espanyol, puntuable per a la classificació de la Unió Ciclista Internacional. Una competició internacional en la qual es van disputar quatre etapes amb un total de 160 quilòmetres amb més de 5.400 metres de desnivell positiu. Els ciclistes van haver de passar trams de fang però també van gaudir dels magnífics paisatges de la Costa Blanca.

En la prova Elit UCI masculina la parella guanyadora va ser la formada per, Sergio Mantecón i Jan Skarnitzl, de l'equip Trek Factory Racing. El segon lloc va ser per la composta per, Didrer Bats i Hans Becking, el tercer lloc va ser per al duo format per Mariusz Michalek i Anton Sintsov.

Els germans, Adelino Moll y Saoro Moll, Van acabar la prova en el lloc desè quart. Les seues companyes de l'equip Xabia 's Bike-Visauto, Alicia Margalejo i Alice Pirard, després d'un gran paper van acabar en el sisè lloc de la categoria Elit UCI Femenina.

Paral·lelament es va celebrar la prova Half que va comprendre les dues etapes del cap de setmana. Dani Cepa es va proclamar campió absolut en la categoria M40, guanyant les dues etapes i la general. Àlex Seguí costat de Vicente Marzal, van finalitzar les dues etapes i van ser sisens en la categoria de parelles.