Óscar Majordom amb els seus 44 punts clau en el triomf del CB. Joventut Xàbia

11 de novembre de 2014 - 14: 36

L'equip sènior del CB. Joventut Xàbia va aconseguir la seua quarta victòria en vèncer a la pista del CB. Iris Contestà per 79 a 101. El triomf dels nois de David Bosch, Els permet manvan tindre-se invictes a la lliga, sent un dels dos únics equips que manté el seu caseller de derrotes a zero.

CB. Joventut Xàbia sènior masc

L'inici del partit va sorprendre els jugadors visitants ja que els locals van manvan tindre un 100% d'efectivitat en els primers 5 minuts, degut en gran part a la nul·la defensa visitant. En atac els del CB. Joventut Xàbia van aprofitar la superioritat dels seus homes interiors per no permetre que els locals es distanciessin al marcador.

En aquest moment va aparèixer la figura de Óscar Majordom, Que en 5 minuts va aconseguir posar terra pel mig en el marcador gràcies a 23 punts gairebé consecutius, que va fer s'arribarà al final del quart amb un espectacular 24-36.

El segon quart, un cop ajustada la defensa visitant, intercanviant defenses individuals amb zonals, ia causa del cansament local, els xabiencs van donar una estirada en el marcador gràcies sobretot a la seua superioritat tècnica i física, deixant el marcador al descans en un espectacular i impropi 40-57.

Al tercer quart, els visitants van eixir amb dues idees clares, sentenciar el partit i intentar superar la barrera dels 100 punts. Amb els locals vivint exclusivament dels punts de la seua base i de la seua duresa defensiva permesa pels col·legiats, la diferència no només es va manvan tindre, sinó que es va incrementar fins als 24 punts, 58-82.

En l'últim quart i ja amb el partit sentenciat, els de Xàbia, van jugar uns mals minuts de joc, en els quals es van centrar més en protestar la tasca arbitral i en atacs alguna cosa precipitats per veure la barrera dels 100 punts tan propera. Després de gairebé 4 minuts sense anotar, els locals van aprofitar per guanyar l'últim parcial per 21-18, maquillant un poc el resultat fins al 79-101 final.

Per part del CB. Joventut Xàbia van jugar i van anotar: Josep (4), Alex (3). Jacobo (17), Alfonso (8), Pedro (8), Nau (6), Sergio (5), Óscar (44), Jaume (6)

A més de destacar el fet meritori de superar els 100 punts, en aquest partit cal felicitar Óscar
Majordom per la seua increïble partit, liderant al seu equip a la victòria gràcies als seus 44 punts adornats amb 8 triples, demostrant que el seu gran inici de competició no és casualitat.

Amb aquesta victòria el Joventut Xàbia es col·loca amb un balanç 4-0 i afronta el següent partit de lliga amb la confiança de donar un bon espectacle als seus aficionats en el dia més emotiu per a la família verd-, el Memorial Miguel Buigues, on rebran la visita del NB. Alzira.