Vuitena plaça per al Tri-Llebeig al 'Triatló d'Oliva'

28 de maig de 2016 - 00: 00

L'equip del Tri-Llebeig, secció de triatló del Club Llebeig Xàbia va estar participant en el Triatló 113MD "Capità de la Vangvarda", Disputat a Oliva. Una de les proves que compta amb més prestigi de quantes se celebren a la Comunitat Valenciana, de fet, enguany presenta la seua candidatura a ser "Declarat d'Interès Turístic Autonòmic".

En aquesta edició van ser 300 els triatletes que van realitzar la prova catalogada com d'half-Iroman, és a dir, que les distàncies que van haver de recórrer van ser; segment de natació de 1.900 metres, un segon traçat sobre bicicleta de 90 quilòmetres i un últim de carrera a píe de 21 quilòmetres.

Triatletes del Tri - Llebeig a Oliva

L'equip de Xàbia va aconseguir un vuitè lloc en la classificació per equips amb un temps total de 14: 38: 39 a 1: 18: 40 del primer classificat que va ser el CT Laboratoris Sys. Els tres triatletes del Tri-Llebeig que van puntuar van ser Patxi Martínez, Javi Salmerón i Iván Bisquert.

El vencedor absolut de la prova va ser José Mª Sayas amb un temps de 4 hores, 8 minuts i 43 segons. La segona plaça va ser per a Sergio Joan que va entrar a 1 minut i 28 segons del vencedor i el tercer lloc va ser per a Moisès Vidal que va entrar a 6 minuts i 2 segons de Sayas.

En la classificació individual el millor de l'equip xabiero va ser, Patxi Martínez que va entrar en meta amb un temps de 4: 47: 06. Javi Salmerón va realitzar una marca de 4.55: 09, mentre que Iván Bisquert va aturar el cronòmetre en 4: 56: 24.

El primer del club que va creuar meta va ser Patxi Martínez que amb el seu temps va acabar en el novè lloc del seu grup d'edat (40-44). Javi Salmerón va ser 13º en el seu grup d'edat (30-34), Iván Bisquert va ocupar el lloc 21º en el grup d'edat (35-39).

Raúl Molina al triatló d'Oliva

Raúl Molina que va realitzar un temps de 5: 01: 37 li va valer per ser 24º a (35-39). Adrián Tebar amb el seu temps de 5: 04: 12 va ocupar el lloc 21º (30-34). Tafol Buigues va realitzar una marca de 5: 10: 29 i va ser 31º (35-39). Rubén Castelló va acabar la carrera amb un temps de 5: 16: 54 i va ser 36º (35-39). Javier Cardona va realitzar un registre de 5: 19: 47 sent el 8º del grup (25-29).

Per dalt de les cinc hores i mitja van arribar a meta, Jaume Escortell que va realitzar un temps de 5: 39: 50 i va ser el 18º (45-49). Javi Segarra va entrar amb una marca de 5: 39: 57 sent el 37º del grup (30-34), Martín Stadlhofer va creuar la meta amb un registre de 5: 45: 29 entrant en el lloc 51 del grup (35-39) i Andrés Contreras que va realitzar una marca de 5: 50: 29 i va acabar sent novè en el grup (25-29).

Per sobre de les sis hores va entrar l'única representant femenina, Marina Ocampo que va concloure la prova amb un temps de 6: 01: 06 i va pujar al podi com a tercera del grup d'edat (35-39)