Nou pòdium per Ignacio Cardona a la lliga de curses de muntanya

12 de febrer de 2014 - 00: 01

Ignacio Cardona, Travessa un gran moment de forma. De fet, ve de pujar al pòdium en la prova que va van tindre lloc a Almenara. Una cursa que va ser la segona puntuable per a la Lliga de Curses de Muntanya de la Federació de Muntanya de la Comunitat Valenciana.

Una carrera extremadament tècnica, que va dificultar que els atletes correguessin a gran velocitat i un recorregut de 22 quilòmetres, va ser el que es van trobar els esportestes del CA Llebeig.

El xabienc Ignacio Cardona que va ser sisè de la general i primer veterà de la prova.

També hem de destacar el pòdium d'Ana Bisquert que tot i ser l'única representant femenina de la seua categoria va fer un gran registre en completar l'exigent recorregut de 14 quilòmetres en un temps aproximat de 2 hores i 20 min. Al costat d'ells també van competir els seus companys de club; Mohamed Younes, Carlos Moragues, Isaac Diaz i Miguel Angel Bisquert.

El CA Llebeig Xàbia, a més d'aquesta preuba de muntanya, va van tindre representació en la cursa popular de Palmera, al Campionat de la Comunitat Valenciana de pista coberta Infantil al velòdrom Lluís Puig (València).

Destaquem els resultats de Maria Colomer, que va ser novena i Marina Espinós, catorzena, a la final autonòmica de 2000 metres. Una carrera en què van participar les 16 millors atletes a nivell autonòmic. Les dues van aconseguir millorar les seues marques.