No van van tindre sort les noies del CD. Xàbia davant el Crevillent (1-2)

10 de desembre de 2014 - 00: 00

No va defraudar el xoc disputat al camp municipal de futbol de Xàbia, Entre l'equip local i el Crevillent que va arribar com a segon classificat a aquest envit i que va eixir airós del mateix, en guanyar per 1 a 2 a les noies del CD. Xàbia.

El CD. Xàbia femení durant un partit

Les coses van començar molt malament per a les rojiblancas que van encaixar un gol en el minut 3 de la trobada. El gol de les crevillentias el va marcar, Leticia Murues. Amb el marcador en contra, les noies que dirigeix Juan Boluda van jugar excessivament nervioses.

El Crevillent va mostrar la seua serietat defensiva ofegant tots els intents de les locals per igualar el xoc. A la mitja hora de joc, va arribar el segon per a les visitants, en aquesta ocasió l'autora del gol va ser, Rebeca Candela. Amb el 0 a 2 es va arribar al descans.

A la segona meitat, les roges i blanques van eixir amb l'ànim d'intentar igualar el però es van trobar amb un bon equip que va saber com jugar-i que no va mostrar fragilitat en cap de les seues línies.

El gol de les xabiencs va arribar massa tard, ja que ho van aconseguir en l'últim minut per mediació de Vanessa. Al final del temps reglamentari el marcador va assenyalar un 1 a 2. Amb aquesta derrota el CD. Xàbia baixa una posició en la classificació, pel que passa a ocupar la quarta plaça.

Aquest cap de setmana l'equip que entrena Juan Boluda rendeix visita al camp de l'Alcoià.