Nizar Lakhlifi va ser el triomfador dels '10 KM de Gandia '

12 de novembre de 2018 - 12: 53

L'atleta establert a Xàbia, Nizar Lakhlifi, Va ser el triomfador de la carrera dels 10 KM de Gandia, Prova que es va celebrar de forma paral·lela a la mitja Marató. Nizar es va estrenar de la millor manera possible en la ciutat del seu nou club, ja que ha deixat el Club Multiesport Benitatxell, On va militar la temporada passada per signar pel Club Atletisme Delikia la Safor.

Aquest atleta, que està preparant durament la temporada de duatló i triatló, va tornar a demostrar l'enorme qualitat que atresora en la modalitat de cursa a peu, tal com va demostrar en el passat Circuit a Peu Marina Alta on va ser el vencedor.

En la prova gandiana va manvan tindre un bonic i interessant duel amb el veterà, Dimas Gallego, a qui va atacar per anar-se'n en solitari a la línia de meta instal·lada a la pista d'atletisme gandià. La marca registrada en aquesta cursa per Nizar Lakhlifi va ser de 34 minuts, el que va córrer a una mitjana de 3.24 per quilòmetre.

El podi masculí el va completar un altre atleta veterà, Ricardo Sisternes, que va entrar a 20 segons del vencedor de la cursa.

Quant a la classificació de dones, la millor va ser Eva Espinosa, per davant de Mariam Munt i Cristina Fonts.

Molta presència d'atletes del CA Llebeig a la Mitja Marató

Una àmplia representació d'atletes del Club Atletisme Llebeig van estar a la Ciutat Ducal, per participar en la prova de la Mitja Marató de Gandia. En total van ser 14 els representants del club xabiero que van gaudir d'un matí molt agradable i d'un recorregut certament dur.