Nasio Cardona i Ana González de l'CA Llebeig Xàbia van participar en el Campionat d'Espanya de Trail Running

27 2021 abril - 15: 55

Aquest passat cap de setmana va van tindre lloc a Liencres (Cantàbria) el Campionat d'Espanya de Trail Running (Cursa de Muntanya) en el qual van participar els atletes de l' Club Atletisme Llebeig Xàbia, Ignacio Cardona i Ana González, els qui van aconseguir excel·lents resultats.

La cursa, organitzada per pel Club Esporteu Trail Costa Quebrada, constava d'un recorregut de 16 quilòmetres amb un desnivell positiu de 540 metres.

Cardona va participar en la categoria M-45, quedant segon d'Espanya en la seua categoria, amb un temps d'1: 09.11 per darrere de Ricardo Lanza que es va proclamar campió.

En la categoria Sub-20 va participar l'atleta xabiera, Ana González, que va aconseguir ser la 14 ° d'Espanya creuant la línia de meta en 1: 02.49.