Nasio Cardona va guanyar la VII Marxa nocturna al Massís del Monduver

03 de juliol de 2013 - 00: 00

L'atleta de Xàbia, Ignacio Cardona, Va ser el vencedor de la VII Marxa nocturna al Massís del Monduver. Una prova enquadrada en la modalitat de curses de muntanya, que va van tindre lloc en terres de la Safor.

Nasio Cardona va ser qui va imposar un ritme més alt. Aquest atleta acostumat a aquest tipus de reptes i perfecte coneixedor del terreny per on va discórrer la prova va saber manvan tindre un ritme còmode per a ell.
Cardona va administrar perfectament l'esforç i poc a poc va aconseguir obrir forat respecte a la resta de participants. Es va presentar el primer a la línia de meta aturant el cronòmetre en 1 hora, 16 minuts i 34 segons. La seua mitjana per quilòmetre va ser estratosfèrica, 4 minuts i 34 segons.

També cal destacar el lloc 12º aconseguit per F. Javier Fernández del CA Llebeig, el 18º d'Humberto Chicaiza el CA Baleària Dianium o el del xabienc, Víctor Froilán que va entrar en el lloc 22.
Altres atletes comarcals que van estar a Xeraco van ser el CA Llebeig; Martín Stadelhofer, Juan Carlos Espinós, Salvador Savall, Vicent Colomer i Vicente Catalá. Al costat d'aquests també hi va haver representació de La Faixa, i CE Xàbia.
En la classificació femenina cal destacar la quarta plaça obtinguda per la xabienc Amanda Flecher així com la bona actuació de les seues companyes de l'Llebeig; Gina Virueña, Araceli Seguí i Mª Carmen Vallès.