Moisès Espinós acaba segon en Màster 30 de la Challenge de la Comunitat Valenciana

02 d'octubre de 2013 - 00: 00

Els corredors del Portal de la Marina - Xabia 's Bike van tornar a la competició, aquesta vegada en la modalitat de ciclisme en Ruta. Moisès Espinós, Dani Cep, Ramon Mut, José Antonio García i David Del Valle van acudir a la localitat valenciana de Aiacor per disputar el XXVI Trofeu Festes Majors d'Aiacor, setena i última prova puntuable de la Challenge de la Comunitat Valenciana Sèniors / Màsters 2013, organitzada per la Penya Ciclista la Forca la prova es va desenvolupar sobre un circuit semi-urbà de 4,2 quilòmetres al que va caldre donar divuit voltes per completar un total de 76 quilòmetres.

Moisès Espinós, tot i trobar-se per darrere de Miquel Àngel Mínguez i David Fajardo, tenia serioses opcions per optar al més alt de la classificació en categoria Màster 30.

A prop de 120 corredors van prendre la eixida a l'avinguda de la Generalitat. Els intents de fuga es van succeir des dels primers compassos de la cursa, tot i que el grup principal no va permetre que ningú cobrés un avantatge important.

A meitat de la prova es va consolidar una escapada de set corredors, entre els quals es trobaven els dos primers de la general, Frederic Ivars i Miquel Alandete. Semblava que la fuga arribaria a meta, però va ser neutralitzada a prop del quilòmetre 60. Els ciclistes del Portal de la Marina - Xabia 's Bike van tractar en tot moment d'ajudar al seu líder, sobreposant-se a l'avaria patida per Dani Cepa ia la caiguda sense conseqüències de David Del Valle a falta de dues voltes per al final.

Un xicotet grup va arribar amb uns metres d'avantatge i Jordi Reñe es va imposar amb un temps de 1 hora, 46 minuts i 12 segons i una mitjana de 44 km / h. Moisès Espinós va creuar la meta en una meritòria 12ª posició, a 12 segons del vencedor.

En total van ser 104 els participants que van aconseguir classificar-se. Dani Cep, Ramó Mut i José Antonio García van entrar amb el pilot en les posicions 57ª, 60ª i 65ª, respectivament, donant una molt bona imatge i realitzant un gran treball en una prova molt ràpida. El Portal de la Marina - Xabia 's Bike va aconseguir classificar-se en 8ª posició.

Moisès Espinós (Portal de la Marina - Xabia 's Bike) va posar així el punt final a una gran temporada; a la Challenge de la Comunitat Valenciana 2013, aconseguix la segona plaça en Màster 30, amb un total de 139 punts, i 4º a la general absoluta.